Nog geen account? Schrijf je in binnen 2 minuten!

Na het aanmaken van een account kun je direct een training volgen.

GMP basis: farmaceutische industrieUbikk Academy.

Ubikk Academy. Ubikk Academy.

GMP in de farmaceutische industrie

Wil jij de basisprincipes van Good Manufacturing Practices (GMP) onder de knie krijgen? Meld je dan nu bij UBIKK. ACADEMY aan voor de training GMP basis. Krijg inzicht in wat GMP precies inhoudt, waarom het zo van belang is én hoe jij het toepast in je werkzaamheden. Alle belangrijke onderwerpen zoals kwaliteitsborging en ruimtezonering komen aan bod. De training wordt gegeven door een expert die zijn trainingen aanvult met vele voorbeelden uit de praktijk.

Wat leer ik tijdens de training?

Tijdens de training gaan we aan de slag met de basis van GMP. Binnen deze manier van werken gelden namelijk verschillende eisen rondom werkwijze, schoonmaak en omgaan met producten. Je leert bewust handelingen uit te voeren, zodat het proces daadwerkelijk voldoet aan de eisen. Onze expert leert jou dit alles en nog veel meer. Na de training weet jij écht alles over de basisprincipes van GMP en ga je met heel veel nieuwe kennis en ervaring op pad. 

Voor wie is deze training?

Ben jij werkzaam als operator, kwaliteitsmedewerker of ondersteun jij de werkzaamheden in de farmaceutische industrie en wil je je verder ontwikkelen? Of wil je een nieuwe stap maken in je carrière en eerst wat meer kennis opdoen? Dan is deze training voor jou. 

Hoe kan ik deze training volgen?

Bij UBIKK. ACADEMY bieden wij de GMP-training op een unieke manier aan. De theorie zal online via  E-learning worden aangeboden. Vervolgens kom je naar onze trainingslocatie om die theorie in groepsverband op een interactieve manier te vertalen naar de praktijk.

Praktische informatie

september 2024

Duur van de training / studietijd:
Theorie 4 uur: online E-learning training via de UBIKK. ACADEMY portal
Praktijk 1 dag: op de trainingslocatie

Prijs van de training € 725,00 per persoon (excl. BTW).

Het certificaat wordt behaald na het succesvol afronden van de online E-learning training en deelname aan de Op locatie training. Een deelcertificaat wordt afgegeven indien alleen de online E-learning training wordt afgerond. 

Ben jij geïnteresseerd in deze basis GMP? Meld je dan nu aan voor deze waardevolle training van UBIKK. ACADEMY via: contact@ubikk-academy.nl

Contact

Wil je meer weten of de mogelijkheden bespreken neem dan contact op met onze trainers via: contact@ubikk-academy.nl

UBIKK. ACADEMY