Nog geen account? Schrijf je in binnen 2 minuten!

Na het aanmaken van een account kun je direct een training volgen.

Kwalificatie en ValidatieUbikk Academy.

Ubikk Academy. Ubikk Academy.
Kwalificatie en Validatie engineer

Het kwalificeren en valideren van apparatuur en processen is een vereiste binnen een GMP omgeving in zowel de farmaceutische als de voedingsmiddelen industrie. Ben jij of word jij binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het organiseren en/of schrijven van de kwalificatie en validatie protocollen? Meld je dan nu bij UBIKK. ACADEMY aan voor de training Kwalificatie en Validatie.

Krijg, aan de hand van het validatie model, inzicht in wat het verschil is tussen kwalificatie en validatie, welke documenten er opgesteld en uitgevoerd dienen te worden per fase van het project en manieren om dit te organiseren. 

In het praktijkdeel wordt de theorie vertaalt naar de dagelijkse praktijk aan de hand van interactieve opdrachten en vele voorbeelden uit zowel de farmaceutische als voedingsmiddelen industrie.

Wat leer ik tijdens de training?

Tijdens de training gaan we aan de slag met de principes van kwalificatie en validatie. Welke documenten moet je gebruiken volgens het validatie model voor het kwalificeren, valideren van apparatuur of een proces. Je leert welke aanpak en documentatie toegepast moet worden en dit zodanig vast te leggen, dat na het uitvoeren van een kwalificatie en/of validatie traject, de apparatuur en het proces daadwerkelijk voldoen aan de eisen en daarmee op het gebied van kwalificatie en validatie klaar zijn voor een audit. Daarnaast leer je ook hoe om te gaan met kwalificatie en validatie documenten zowel het beheren als het invullen ervan. 

Voor wie is deze training?

Ben jij werkzaam als kwalificatie, validatie of commissioning engineer binnen de farmaceutische of voedingsmiddelen industrie en wil je je verder ontwikkelen? Of wil je een nieuwe stap maken in je carrière en eerst wat meer kennis opdoen? Dan is deze training voor jou.

Hoe kan ik deze training volgen?

Bij UBIKK. ACADEMY bieden wij de kwalificatie en validatie training op een unieke manier aan. De theorie zal online via E-learning worden aangeboden. Vervolgens kom je naar de trainingslocatie om die theorie in groepsverband op een interactieve manier te vertalen naar de praktijk.

Praktische informatie

 oktober 2024

Duur van de training / studietijd:
Theorie 4 uur: online E-learning training via de UBIKK. ACADEMY portal
Praktijk 1 dag: op de trainingslocatie

Prijs van de training € 725,00 per persoon (excl. BTW).

Het certificaat wordt behaald na het succesvol afronden van de online E-learning training en deelname aan de Op locatie training. Een deelcertificaat wordt afgegeven indien alleen de online E-learning training wordt afgerond.

Ben jij geïnteresseerd in de training Kwalificatie en Validatie? Meld je dan nu aan voor deze waardevolle training van UBIKK. ACADEMY via de bestelknop of contact@ubikk-academy.nl

Contact

Wil je meer weten of de mogelijkheden bespreken neem dan contact op met onze trainers via: contact@ubikk-academy.nl


UBIKK. ACADEMY